Vi söker dig!

Godmorgon alla fantastiska läsare som tar sig tid att titta in här emellanåt.

Jag har tyvärr inte hunnit blogga så mycket som jag önskat men jag har helt enkelt haft för mycket att göra.

Varför har jag då haft så mycket att göra. Sanningen är den att vi har sett ett ökat intresse för vår verksamhet. Eftersom att jag driver firman med min fru som sköter allt det administrativa så har vi bara en taxibil i rullians vilket resulterar i att när det finns mycket att göra så är jag faktiskt bara ute och kör. Det kan vara ganska krävande men det känns bra att det finns att göra.

Vi har arbetat mycket med tidningsannonser och en kort radio reklam vilket verkar ha gett et mindre lyft men det som faktiskt lett till mest taxibeställningar är för att vi har satsat på att hamna högre upp i sökresultatet på google. Så när folk behöver skjuts så googlar dem Taxi Skaraborg och då är vi högt upp i sökresultaten. Detta har vi lyckats med för att vi har anlitat ett företag i SEO alingsås som just hjälpt oss med SEO för att synas bättre.

Just nu går vi faktiskt i tankarna att anställa en till Chaufför som kan avlasta mig i mitt arbete så jag kan få mer tid till utveckling av bolaget. Jag kommer självklart fortfarande att köra men jag kommer få mer tid till att fundera på hur vi går vidare med företaget.

Vi kommer att hålla anställningsintervjuer hela kommande veckan vilket ska bli spännande. Våran tanke är att vara ett annorlunda bolag med normala skiftarbetstider vilket vi tror kommer att resultera i lyckligare och mer trogna anställda som vill stanna kvar och utvecklas med oss.

Det tror jag är något som saknas i dem flesta taxibolag. I alla fall de företag jag har varit anställd hos innan jag startade mitt egna bolag. Är du intresserad av att jobba hos oss är det bara till att höra av sig så kollar vi mer än gärna över ditt resumé.

Vi letar efter drivna människor som vill jobba på en ny sorts taxibyrå med mycket erfarenhet i ryggen. Din erfarenhet kvittar. Är du social och glad så är vi intresserade av dig!

Jag får ta och tacka för mig. Jag kommer att försöka uppdatera bloggen allt eftersom vår utökning pågår så ni får reda på vad som händer.

Ha en fantastisk fortsättning på veckan så hörs vi snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *