Måndag!

Hejsan!

Det var ett tag sedan vi hördes, hur står det till? Men mig är det bra, jag jobbar på och veckorna går fort, nu är det redan 1 april på söndag och våren närmar sig! Härligt tycker jag, vädret blir varmare och likaså människorna, gladare och varmare. Det märks, jag har ju ett yrke där jag jobbar med mycket människor och på våren brukar leendet bli större och fler människor verkar gladare och piggare på att prata eller ens säga hej överhuvudtaget.

Sedan sist har vi anställt vår första medarbetare, Victor heter han, en jätteduktig kille som är väldigt trevlig och som passar in bra hos oss! Han har varit hos oss i precis 1 månad nu faktiskt så det får vi väl fira med tårta på onsdag när vi har vår första “månads-dag ihop” haha!

Annars så rullar det på, vi har jobbat mycket och i det privata livet har vi haft mycket besök hos oss det senaste. Våra barn är alla utspridda i landet numera och har sina egna liv, skönt men ändå så saknar man ju dom såklart och det är kul när vi alla samlas hemma hos frugan och mig. Vi har faktiskt 4 barn, det har jag nog inte nämnt förut. Två söner som är 32 och 30, och två döttrar som fyller 28 och 24 iår.

Daniel, vår äldsta son jobbar och bor i stockholm med sin sambo, han jobbar som IT-konsult och berättade att han numera har skaffat sig en hobby som han pratade mycket om. Att göra hemmabryggning med humle bland annat. Vad jag förstod det som brygger han både vin och öl, så vi fick faktiskt en flaska av honom som han hade med sig ner när han hälsade på. Det var öl, och jag som tycker om öl men inte är suuperduper-förtjust och hellre tar ett glas vin om jag får välja, tyckte faktiskt det var riktigt gott med hans hembryggda öl.

Nej nu är det snart dags att gå hem!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *