Förändringarnas tid..

Hej!

Nu vart det måndag igen och en ny vecka vankas. Hoppas ni haft en bra helg, det har jag! Lugn men skön, var ute på middag jag och min fru i Lördags på en jättefin italiensk restaurang, vi älskar ju båda pizza och pasta så vi var nöjda!

Sen senast har vi haft ganska många intervjuer faktiskt, jag nämnde i förra inlägget att vi kommer att söka en till chaufför som kan avlasta mig och min körning lite, så jag kan lägga mer tid i bolaget. Det har gått superbra och vi kan ha hittat den vi söker, men vi har några fler kvar att ta oss igenom och sen är det dags för mig och frugan tillsammans att avgöra vem som passar bäst för jobbet! Ska bli kul att ha en anställd hos oss, förhoppningen är ju såklart att vi ska funka riktigt bra ihop och ha ett gott samarbete alla tre, det är viktigt för mig och min fru.

I förra inlägget pratade jag också om att vi lyckats med vår SEO, att synas på google, för att vi har anlitat ett företag i alingsås som just hjälpt oss med SEO för att synas bättre. Det är ju en SEM byrå har jag lärt mig och en uppdatering på den fronten är att vi fortsätter att jobba tillsammans, de är jätteduktiga och vi har väldigt bra kommunikation, vilket är viktigt i alla slags relationer. Vi är tydliga med vad vi vill uppnå och de är tydliga med vad som behöver göras och vad vi behöver tänka på för att det hela ska fungera.

Vad mer har hänt .. vi kollar på en till bil till företaget, vi är supernöjda med den vi har, men vi funderar på att byta eller iallafall skaffa en till som den nya personen som vi kommer att anställa kommer att ha och jobba i. Även om jag kommer att jobba mer i bolaget, kan det vara bra att ha möjligheten att de dagar det är mycket att göra kunna ha 2 bilar ute som kan ta jobb, vi får se.

Oj, klockan är mycket, snart 12, dags för lunchmöte med några gamla kollegor idag. Ska bli kul att få bolla lite idéer med dom.

Vi hörs snart igen, tack för mig, hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *