Hejsan alla.

Vad kul att ni fortsätter läsa mina bloggar här. Det känns spännande när man sitter och skriver om ens vardagsliv, för mig är det ett skönt sätt att slappna av. Det känns som att när jag skriver ner mina tankar så släpper man också på saker man går och bär inom sig. Inget negativ menat, utan det är en väldig positiv sak.

Idag hade vi ju tårtan med Victor, som jag berättade för er. Victor verkar trivas hos oss. Det här med att rekrytera rätt är ju en konst och många gånger kan det vara extra svårt med bra förare. Nu funderar jag nämligen på hans kompetensutveckling, det är viktigt att hålla honom nöjd här på bolaget och framför allt hålla han kompetent så våra kunder fortsätter resa med oss.

Det är ju kunderna som är de viktigaste i vårt jobb. Jag har många kunder som uppskattar mitt jobb och som är trogna kunder. Ibland är de så tacksamma att de har med sig saker till mig. Jag brukar vanligtvis inte ta emot gåvor, eftersom jag gör bara mitt jobb men ibland är det svårt att säga nej, speciellt när man har en relation till kunden som har pågått länge. För några veckor sen var det precis så det var, en kund kom till kontoret med en paellapanna till grillen, från ingenstans. Denna kund hade själv en sådan och tycket helt enkelt att jag skulle ha en sån jag med. Jag älskar paella, det är en sak som är säker men hur tillagar man det? Om du som läsare sitter på bra tips, så hoppas jag att ni skriver en kommentar här nere.

Vi ska nog avsluta här, det finns mer tårta att äta och jag tänkte ta mig an den.

Hoppas ni har det riktigt underbar så hörs vi.

PS: min fru stod för bakningen av tårtan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *